Opening Nationaal Vlechtmuseum en Tourist Info

Datum19-07-2018
Tijdstip15:00
PlaatsNoordwolde

Onder genot van een feestelijk drankje openen Het Nationaal Vlechtmuseum en Tourist Info Noordwolde op 19 juli 2018 in het Cultuurplein de zomertentoonstelling “BIJzonder gekorfd” en de langverwachte geheel vernieuwde informatieborden aan de Mandehof.Voorzitter Michiel Kranendonk zal u verwelkomen en Aimée Streefland (directeur Nationaal Vlechtmuseum) en Marjolijne Hoeksma (coördinator Tourist Info) zullen de twee openingen toelichten.

Het Nationaal Vlechtmuseum en Tourist Info zijn door het gezamenlijk hoeden van cultuurhistorie onlosmakelijk met elkaar verbonden. Samen zijn dan ook onderdeel van het Cultuurplein. Deze verbinding wordt in de dagelijkse werkzaamheden vervlochten en zorgde voor de totstandkoming van de nieuwe informatieborden. De zomertentoonstelling van het Nationaal Vlechtmuseum laat de relatie tussen bijen, imkers en de gevlochten korf zien, het belooft flink te gaan zoemen deze zomer!

Komt u ook een kijken nemen? We zien u graag op 19 juli, 15:00 uur, Mandehof 7.

 

Ik hoop dat ik u donderdag mag begroeten

 

Hartelijke groeten,

Aimée Streefland

Nationaal Vlechtmuseum Noordwolde

T +31(0)561-431885

Email: aimee@vlechtmuseum.nl 

Aanwezig dinsdag, donderdag en vrijdag

« Naar overzicht