Open dag Krozenboomgaard

Datum22-07-2018
Tijdstip10:00 - 17:00
PlaatsBoven-Leeuwen

 

Open dag met zelfpluk in krozenboomgaard en fruitdoolhof

 
BOVEN-LEEUWEN - Ook dit jaar is er weer een open dag met zelfpluk in de krozenboomgaard en fruitdoolhof van de familie Banken. Behalve veel krozen, zijn er ook pruimen, bramen, rode, roze en witte bessen en ook de eerste appels en peren zullen plukrijp zijn.

Al het fruit is onbespoten. In de afgelopen jaren hebben veel ouders en grootouders met kinderen en kleinkinderen de zelfplukdag bezocht. Het lijkt dat fruit dat je zelf vers van de bomen of struiken kunt plukken net even beter smaakt dan dat uit het winkelschap. Een mogelijke verklaring is dat voor de handel het fruit niet geheel rijp kan zijn in verband met de bewaarbaarheid.

De toegang is gratis en er kan op het perceel worden geparkeerd. Mensen uit de directe omgeving wordt geadviseerd lopend of met de fiets komen. Achtergrondinformatie over de kroos en de open dag tref je aan op de website http://www.schonefruitteelt.123website.nl

22 juli 2017 van 10.00-17.00 uur, Boven-Leeuwen, Wilgenstraat 6-8

« Naar overzicht