IMYB voorlichtingsdag

Datum19-05-2018
Tijdstip10:00
PlaatsWageningen

 

Op 19 mei 2018 zal er een voorlichtings- en kennismakingsdag zijn voor kinderen (die op 1 januari 2019 nog geen 17 jaar zijn) en/of ouders die geinteresseerd zijn in het werk van de IMYB. Het is wel zaak dat de jongeren theoretisch en praktisch gezien veel afweten van bijen, maar in principe is iedereen op 19 mei van harte welkom om deze voorlichting bij te wonen.

Sinds 2011 nemen elk jaar drie jonge Nederlandse imkers deel aan de International Meeting of Young Beekeepers (IMYB).De bijeenkomst van dit jaar is van 2 tot en met 6 juli in Nérac (Frankrijk, in de buurt van Bordeaux).

De voorlichtingsdag vindt plaats op zaterdag 19 mei om 10 uur in het Bijenhuis, vergaderzaal NBV, Grintweg 273, 6704 AP in Wageningen.

Voor inlichtingen mail naar imyb-nederland@concepts.nl. Wil je eerst meer weten over de IMYB kijk dan eens op www.icyb.cz voor foto’s en filmpjes van voorgaande jaren.

« Naar overzicht