Fruitbomenverkoop

Datum07-04-2018
Tijdstip10:00 - 16:00
PlaatsDoesburg

Overtollige fruitbomenverkoop Museumtuin ’t Olde Ras Doesburg

DOESBURG - De Stichting Behoud en Bevordering Fruitcultuur verkoopt op zaterdag 31 maart en 7 april (10 – 16 uur) en zondag  8 april (12-17 uur), haar overtollige fruitbomen uit de Museumtuin 't Olde Ras in Doesburg. Tegen het einde van het plantseizoen willen wij graag ruimte maken voor weer nieuwe jonge bomen voor het volgend seizoen. Verkocht worden hoogstam, halfstam, struikvorm bomen.

Van meerdere rassen zijn ook enkele oudere, reeds vruchtdragende bomen te koop, waaronder prachtige grillige perenbomen vanaf dertig jaar oud en diverse appelbomen hoogstam op kluit.

Dit jaar hebben we vele bijzondere verdwenen rassen in laag-, half- en hoogstam, zoals Alice, Anna van Zieuwent, Lents Rood, James Grieve Lired, Luntenaar , Zwijnenkeutelpeer, Pomme Rosa, Koningin Emma, Petersbirne, Doesburgse Wijnpeer en nog heel veel meer.

Er is niets lekkerder dan fruit van je eigen boom. Museumtuin ’t Olde Ras heeft voor elke tuin een passende boom! Wij verwelkomen u graag! De Museumtuin is te vinden aan de Parallelweg Den Helder 1 in Doesburg. Entree + parkeren gratis.

Ook geopend op de reguliere tijden dinsdag t/m vrijdag van 10 – 16 uur en zondag van 12 – 17 uur. De Paasdagen zijn wij gesloten.

 

« Naar overzicht