Bijenmarkt

Datum07-04-2018
Tijdstip08:00 - 12:00
PlaatsBorne

 

De 80ste Twentse bijenmarkt wordt gehouden op 7 april 2018 in Borne


NBV groep Overijssel-oost organiseert in samenwerking met de Bloemenvereniging Floralia en de NBV afdeling Borne de 80ste Twentse bijenmarkt weer in Borne.
De bijenmarkt wordt gehouden op zaterdag 7 april 2018 en ook dit jaar weer op het mooie van de Bloemenverening Floralia. Het terrein is te vinden in de buurt van de autosnelweg A1/A35 afslag Borne-west en daarna rijdt u richting Borne. Op de Carpoolplaats (rechts van de straat, op de hoek van de Azelosestraat) kunt u uw auto pakeren en aan het eind van deze Carpoolplaats is het terrein waar de bijenmarkt wordt gehouden.
Voor laden en lossen kunt u het terrein vinden aan de Twickelerblokweg 8 te Borne.
De bijenmarkt wordt gehouden tussen 8.00 uur en 12.00 uur en de toegang is gratis.
Op de bijenmarkt zijn diverse kramen aanwezig met zowel nieuwe als gebruikt bijenmateriaal, vogelhuisjes en bijenhotels, bloemen, bijenbomen en struiken. Waarschijnlijk zijn er ook (afhankelijk van het weer) plaatselijke imkers aanwezig met bijenvolken .
Heeft u volken of aanverwante materialen te koop, meldt dit bij het hieronder staand telefoonnummer. Kofferbakverkoop of een kraam huren is ook mogelijk.
De bijenmarkt is eveneens een plaats waar imkers en geïnteresseerden samenkomen om bijpraten over onze mooie hobby imkeren.


Voor inlichtingen kunt u bellen met de heer G. Schoemaker, 0546-659658 of kijk op 
http://overijssel-oost.bijenhouders.nl.

 

« Naar overzicht