Tentoonstelling 'Kleine beestjes...héél dichtbij'

Datum29-06-2013
Tijdstip10:00 - 17:00
PlaatsIJburg

 organiseert op 29 juni 2013  in samenwerking met Prikkebeen de interactieve tentoonstelling

"Kleine beestjes... héél dichtbij".

 een unieke insecten en spinnen beleefdag op IJburg

 

 Op 29 juni kan jong en oud in ons Verhalen Atelier de wereld van de insecten en spinnen beleven...Ga (bij mooi weer) mee op excursie en waterinsecten vangen om ze daarna samen met een deskundige te gaan bekijken. Of ga bij de bijen zelf een kaars maken van echte bijenwas! Wat dacht je van een vogelspin aaien of zelfs op je hand laten zitten?

Luister naar interessante, leuke, gekke en spannende verhalen over al deze dieren om zo te ontdekken dat kleine beestjes helemaalniet griezelig zijn.

Deze keer met een heus PrikkebeenCafé bij Le Beau Gateau waar je alleen op deze dag wel heel bijzondere limonade kunt drinken! Koffie en thee kan ook, of je kunt een van de speciaal voor dit evenement gemaakte cupcakes eten.

Breng een bezoekje aan dit fantastische evenement en kom langs op zaterdag 29 juni tussen 10.00 uur en 17.00 uur in ons Verhalen Atelier aan de Lumièrestraat 77 op IJburg.

Voor de routebeschrijving: www.verhalenman.nl
Voor visueel gehandicapten zijn er voelmodellen aanwezig.

Toegang € 5,- per persoon. De toegang is inclusief een glas limonade voor de kinderen bij het PrikkebeenCafé. Kinderen alleen toegang onder begeleiding van een volwassene.

« Naar overzicht