Haagse zaaiactie

Start datum01-06-2013 om 00:00
Eind datum30-06-2013 om 00:00
PlaatsDen Haag

Haagse Zaaidagen verlengd

Wegens groot succes gaan Stroom Den Haag en het Haags Milieucentrum nog een tijdje door met de Haagse Zaaidagen. Deze campagne is bedoeld om op zoveel mogelijk plekken in de stad bloemen in te zaaien waar bijen stuifmeel en nectar kunnen vinden. Bijen hebben het zwaar en kunnen wel wat hulp gebruiken. Dat is ook in ons eigen belang: als bestuivers van eetbare gewassen zijn ze voor ons van enorme betekenis.

Iedereen die in bijvoorbeeld de eigen tuin bijenmengsel wil inzaaien kan bij het Haags Milieucentrum gratis zaad ophalen (zolang de voorraad strekt). Stuur een e-mail naar geert.vanpoelgeest@haagsmilieucentrum.nl met de locatie waarvoor het zaad bedoeld is en het aantal vierkante meters.

Voorbeelden van zaaiacties zijn te vinden op www.haagsmilieucentrum.nl/index.php?text_ID=414&subonderwerp_ID=67

 

« Naar overzicht