Filmvertoning 'More than honey'

Datum21-04-2013
Tijdstip19:00
PlaatsUtrecht

Maandag 22 april om 19 uur in Filmtheater ’t Hoogt in Utrecht.

Zie ook Bijenhouden 2012, nr. 12 december, pag. 19

 

Marleen Boerjan van ‘Stichting De Duurzame Bij’ geeft voorafgaand aan de vertoning een inleiding en beantwoordt vragen uit het publiek.

Kaartverkoop start maandag 15 april vanaf 16 uur via de website van t Hoogt.

Over de documentaire More than Honey
Eén van de grootste mysteriën van vandaag is de vraag wat er precies met de bijen aan de hand is. Al jaren is er sprake van een toenemende bijensterfte en niemand schijnt te weten hoe dit precies kan. De bijen spelen echter een belangrijke rol in ons ecosysteem. Albert Einstein zei ooit : “Sterven de bijen uit, dan volgt de mens drie maanden later”. Regisseur Markus Imhoof gaat in deze documentaire op zoek naar een verklaring van het mysterie. Met zeer indrukwekkend camerawerk waarbij we voor het eerst van heel dichtbij de paring van de bijen en de geboorte van een koningin in de bijenkorf kunnen zien. Deze documentaire moet u beslist op groot scherm zien!

De documentaire draait regulier vanaf donderdag18 maart in Filmtheater ’t Hoogt.

Filmtheater ’t Hoogt

Hoogt 4
3512 GW Utrecht
www.hoogt.nl
info@hoogt.nl
030-2328388

« Naar overzicht