Historische avond met dia's en film

Datum05-02-2013
Tijdstip20:00
PlaatsBussum

Namens de imkervereniging Bussum wil ik u graag uitnodigen voor een bijzonder film en dia-avond op dinsdag 5 februari 2013.

Onze imkervereniging heeft een van de verre nazaten van de beroemde Nederlanse imker Friederich August Kelting als lid (zie ook http://www.imkerpedia.nl/wiki/index.php/Kelting), en via hem kunnen we heel bijzonder beelden laten zien.

Het betreft een Toverlantaarn-diaserie en filmbeelden van het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid uit de jaren 1896 – 1935. Een bijzondere en tot op heden on-ontdekte historische documentatie van hoe we honderd jaar geleden imkerden. Zeer interessant omdat het ook inzicht geeft in zaken die we nu juist heel anders doen.

Ontvangst vanaf 19:45 start presentatie 20:00, eindtijd 22:00 u, toegang: gratis

Locatie: Bijenhuisje Bussum, Huizerweg 49 H, 1401 GH BUSSUM. 

U bent van harte welkom!

inl.: Dirk van Dijk, dvdijk@flexservice.com

« Naar overzicht